Law of Love
Old English Sheepdog

Home

BorduurService MiCaMa

Hoe het begon

Onze honden

Nieuws

Shows 2018

Pups

story's

Foto 1

Foto 2

Foto 3

Foto 4

Rainbow Bridge

Favoriete links

Neem contact op
Rainbow Bridge


Law of Love English Summer Love ( Summer) 11-09-2008---2-3-2017
 

Je was moerder van 17 pups waarvan Yesse bij ons woont je was een een draakje en een schat van een moeder voor je pups. Showen vond je echt leuk om te doen net als de gehoorzaamheidslessen al wilde je wel vaak de boel even regelen als er te veel gezeur was naar jouw idee op de les . Als de trainer je geen gedag had gezegt maakte jij hem dat wel even duidelijk door voor je de opdracht uitvooerde even bij hem langs te gaan en net even in zijn bil te bijten. Je had een eigen willetje maar voor mij ging je door het vuur .  Je had een bijnaampje Smurf omdat je  een blauwe marker had weten te vinden en deze kapot had gebeten maar wel zo netjes dat alleen je tong blauw was en voor de rest blijf je mooi schoon. :)))))))De  laatste weken had je het moeilijk je wilde niet eten en spuigen was een vast onderdeel van de nacht  je reageerde niet goed op de medicatie en uit onderzoeken bleek dat je maagkanker had dus was voor ons het besluit om je te laten gaan de enige optie al doet het zo veel pijn run free schat 
Bedankt voor de tijd die we met je hadden doe ze de groetjes van ons 
Tot ziens 

Rinies Lizie 
Yesse

Sparkle Square's fashion Award ( Cher) 14-11-2000 --8-4-2013
Je bent de moeder van onze lijn die we opnieuw moesten beginnen.
Het was met jouw liefde op het eerste gezicht:))))))
Wist al heel snel jij of anders niet, je vond showen leuk je was een moedertje topforma
je laatste nest was je deelmoeder samen met Xantha jullie nesten daar zit 8 dagen tussen.
wat was dat een leuk moment jullie nesten zijn in 1 werpkist opgegroeid de pups hadden 2 moeders.
piepte de pups dan was het dringen wie ze eten gaf ook dat regelde je samen met je dochter xantha je roeide samen op met Mikey onze kleinzoon vond je dat hij ergens niet heen mocht om dat hij dan kon vallen ging je voor hem staan zodat hij niet verder kon of je pakte hem heel voorzichtig in zijn spijkerbroek vast . je tante won de kcm en en jij met je net 9maanden kreeg het res cac daar begon jouw showcariere met jouw proefde we ook voor het eerst aan de Euro-oes en dit is nu een vaste show we hebben deze show 2x moeten overslaan dit jaar. We verhuisde van Rotterdam naar de polder we gingen in Dronten wonen daar heb jij het fijn gevonden kon je lekker in de tuin liggen,heb jij samen met je kinderen de tuin in korte tijd verbouwd:))))))  ja want jij had het tuinknecht stokje van Liberty)lotje) overgenomen . jullie vonden dat er te veel bloemen en struiken in stonden die waren dan ook zeer korte tijd plat gewalst door jullie . je had je eigenplekje in de tuin. vergeet ook noit meer je modderbad net voor dat we naar luxenburg naar de show gingen en jij samen met lotje de planten bakken vast leeg haalde want daar moest toch nieuwe aarde in.je kwam net uit bad en ik ging nog even snel boodschappen doen. kwam terug en jij was helemaal zwart, kon niet boos worden en heb dan ook heel hard gelachen en je weer in bad gedaan. dat modder bad heeft wel geholpen want je wertd Luxemburg Jeugdkampioen:)))))))))))))
tot ziens
Rinus en Lizie  Anou, Summer en Yesse

 
Law of Love Take it From The Boys (Xantha)  6-2-2004 -- 8-4-2013
samen met jouw zijn we in veel landen in Europa op show geweest, o wat had je het naar je zin om te toeren, je hebt genoten van de uitstapjes die we samen deden op de terug weg van een show in het buitenland dan was er altijd wel een bos om even lekker te wandelen. Je legde altijd bij hazeldonk je kop op mijn schouder dan moesten we daar even stoppen voor een portie MCnuggets dat was de enige plek waar je dat deed of er ergens anders geen MCdonalds was of zo als onze oudste kleinzoon Mikey zie de grote M boom . Je bent dan ook meervoudig kampioen geworden. Je bent op de meritarenee route geweest met vrienden van ons waar je de titel Meritarinee Champion in de wacht sleepte je won alle drie de show, we hebben nu nog een dochter van je in huis Summer we missen je
Bedankt , tot ziens
Rinus Lizie Summer Anou en Yesse

Exclusive Inheritiance So and So (Spike) 03-05-93—14-07-2000
                                           Je Kwam bij ons op 2 juli ’93 als een kleine wolbaal, Showen wilde we niet. Daar hadden we geen tijd voor met   twee zaken dachten we, we hadden er wel mee ingestemd om een J.H. dag van de club te doen, en toen bleek dat showen toch wel heel erg leuk is. Jij vond het showen  ’t einde helaas had je wat foutjes zodat het maar kort was, maar zo heb je wel je grote liefde Daisy ontmoet, zij  was je kamereaad je ging voor haar door het vuur, je was er toen er puppen geboren waren die vond je het einde, pleegvadertje spelen ging je goed af. Ik kon rustig ’s nachts met je over straat want niemand kwam te dichtbij me in de buurt al liep je soms een stuk vooruit rook je onraad dan stond je naast me.Vertrouwde je het in de winkel niet dan ging je recht op zitten en gromde heel zachtjes samen met Daisy. Kinderen konden met jouw alles uithalen, soms ging dit wel eens te ver vonden wij en de klanten, kinderen die paardje reeden op je rug en je oren als teugels gebruikte of in je neus zaten te peuteren ze konden een lik van je krijgen, zag je vechten op straat je sprong er vaak blind tussen, je zag nooit gevaar.Je ging voor je jaarlijkse prik, je tong was wat paars en je lippen wat gezwollen je krijg medicijnen hiervoor, twee dagen later was wat toen paars en dik was eens wel heel erg wit dus toen maar gelijk terug, bloed prikken en op sturen naar Utrecht om te kijken wat er mis zou zijn , een dag later belde de dierenarts dat hij je het weekend wilde opnemen, je ging vrijdagavond naar de kliniek je rodebloedlichaampjes waren alarmerend laag, zondag ging het heel slecht met je je kreeg een bloedtransfusie, hopende dat het dan beter zou gaan. Onder tussen wisten we wel wat je had, je brak je eigen rodebloedlichaampjes af. Je knapte wat op je bloedbleed ging heel langzaam aan omhoog je mocht woensdag naar huis met zware medicijnen.Je kon maar kleine stukjes lopen je was gauw moe.Zondag zag je de andere lopen buiten je was niet meer te houden je moest en zou naar ze toe ook de ander honden vonden het fijn dat je er weer was ze konden je soms verleiden om even mee te spelen wat je met over gave deed. Donderdag ging het even niet goed je werd misselijk van de medicijnen dus gelijk even terug naar de kliniek waar je medicijnen kreeg voor de misselijkheid, thuis ging je weer naar boven even rusten je kwamen regelmatig bij je kijken, Rinus riep mij dat het niet goed ging, boven gekomen keek je ons aan je nam afscheid van ons je strijd was gestreden je kon niet meer .Rust zacht lieve schat we zullen je niet vergeten.
Rinus,Lizie, Tanja, Alex, Diana van Heel en een poot van Daisy, Rowsey, Liberty.

 

Law of Love From Russia 
6-03-1998  — 30-08 –2002  (Liberty, Lotje, Tuinknecht)
Waren  namen voor jouw.

 
Wij namen afscheid van je op 30 augustus
 
Je was speciaal bij je geboorte
 
Je was speciaal voor ons
 
Je had een Speciale plek binnen de roedel
 
Je vertrok naar de Rainbow Bridge
 
Je speelt nu met Spike en alle andere
 
 Vrienden plaatsten een memoriaal
 
Jouw song voor ons is You”ll be my heart
 
 Namens ons allen nog een laatste groet
 
Tot Ziens
 
Al weten we dat je veilig bent
 
De lege plaats blijft onvervuld
 
We zien je hier nooit meer
 
Verlost van alle pijn
 
We kunnen niet meer bij je zijn
 
We zoeken je en vinden je niet
 
We vragen het aan de lege lucht
 
Of je ons hoort en ziet
 
Ons hart wil er niet aan
 
Dat wij je niet missen kunnen
 
We zien je hier nooit meer
 
Maar als het donkert, zeggen we zacht
 
Tot ziens bij de Rainbowbridge
 
We missen je, tot ziens lieve schat
 
Rinus, Lizie, Tanja, Alex, Diana, Mikey.
 
Namens je trouwe maatjes ook zij missen je.
 
Je moeder Daisey Je zus Rowsey  en je tuinknecht maatje Je halfbroer Tymo, Cher  de door jouw opgeleide tuinknecht

  

 
 

Revelation D’amour Heart Of Desire

 
 Daisey  23-11-1993    05-04-2006
 
 
 
Je hebt ons heel veel plezier gegeven in de jaren dat je bij ons was.Daarom was het ook een moeilijk besluit om je te laten gaan.Je kopje was niks mis mee dat wilde wel maar je lichaam was op. Jij hebt ons al jaren voor de gek gehouden je was 7 toen erbij jouw schildklier kanker werd geconstateerd het was een moeilijke operatie en de mogelijkheid was er dat je het niet zou halen, maar je vond dat het je tijd nog niet was 2 /12 jaar later was de tumor terug weer operen maar ook daar draaide je. je hand niet voor om een paar maanden later werd je samen met je zoon vergiftig en toen heb je moeten vechten voor je leven maar ook toen vond je dat je nog maar een tijdje bij ons moest blijven. Er werden in die periode ook melkkliertumoren bij je ontdekt maar we besloten om je wat rust te geven om de narcose eerst maar eens goed je lichaam uit te gaan. Je vond het showen op je oude dag pas leuk en dat heb je tot op het laats dan ook gedaan. Je hebt tot op het laats nog met Xantha gespeeld, die hield rekening met je leeftijd Rowsey je dochter hielp je de trap op als het even niet ging. Tymo je zoon daar liep je altijd je uitlaat rondje mee. Met Cher had je een heel andere band als met de rest. Je bent nu. Bij je maatje Spike en je dochter Lotje en kijkt vanuit de rainbow bridge op ons neer. Of het zo moest zijn het eerste plaatje op de radio was van Phil Collins You”ll be my heart net als bij je dochter Lotje. Je bent ook de oprichterster van onze kennelnaam Law of Love dus je zult altijd voor een deel voortbestaan  maar missen doen we.je. We denken ook aan je met een glimlachen een traan, aan de laatste zin van jullie liedje Look over your shoulder and I be Their.
 
Daisey bedankt , tot ziens bij de Rainbow bridge.
 
Rinus-Lizie van Heel
 
Rowsey, Tymo Cher, Xantha.

        Rowsey haar  roos.

 

Law of Love Never Say Never Again 

 
Rowsey   04-03-1998--11-07-2007
 
 
Je kwam uit ons eerst zelf gefokte nest onder de kennelnaam Law of Love
 
Samen met je zusje Lotje bleef je bij ons. Je hebt je halfbroer Tymo weer terug zien komen.
 
Spelen wilde je altijd heel graag dus je vond het zalig als er puppy’s kwamen logeren. Want van dat heel kleine spul moest je niet veel hebben ze moesten bij jou de 7weken voorbij zijn als jij ze leuk begon te vinden, dan moesten we vaak de rem erop gooien anders bleef je de hele dag met ze ravotten ze konden over je heen lopen het maakte jou niet uit. Met Cher heb je geravot toen ze kwam als pup je vond het einde toen Xantha bij ons bleef met haar kon je heerlijk spelen. Rennen over het veld. Je stapte eens in een kuil en verbrijzelde je achterpoot want ze hadden ook losse tegels in de put van het veld gegooid je gaf een gil maar kwam op 3 poten aan gerend dus we dachten dat er niet veel aan de hand was maar je liep niet meer op die poot. Dus zijn we even naar de dierenarts geweest en daar kon je gelijk onder het mes je kreeg allemaal plaatjes in je voet. we noemde je ook wel eens gekscherend de bi-onische vrouw . Je kon ‘morgens niet wachten dat Rinus zijn bed uit stapte dan kon jij erin om even te kroelen dan vond je altijd fijn.We merkte aan je dat je het leuk vond dat we weer een nestje hadden. Vond het leuk om zelfs maar even te kroelen met de kleine Anou  al was je toen net geopereerd, van spelen met elkaar is het niet meer gekomen. Op de dag dat je vertrok naar de rainbow bridge hebben jullie samen nog even geknuffeld. Je operatie aan je melkklier tumor ging goed maar je kreeg er een hersenbloeding over en toen hebben we afscheid van je moeten nemen. Vergeten doen we je niet.                Jouw plekje in de winkel is leeg er ligt niemand meer onder de toonbank.
 
In de rainbow bridge kom je een bekende van je tegen die op je gewacht hebben en zullen jullie weer samen zijn.  Doe de groetjes van ons
 
Dag meis we missen je vergeten doen we je niet.
 
Rinus-Lizie
 
Tymo,Cher Xantha , Anou
  
 

 

Law of Love Sky Full Starlights

Tymo 31-12-1999 –27-09-2010

Geboren op oudejaarsdag, je werdt nog in de vorige eeuwgeboren))))))). Als pup ging je naar leeuwarden waar je 7 maanden hebt gewoond. Daarna kwam je weer terug naar huis. De baasjes waar je woonden gingen uit elkaar, ze vonden het zielig dat je dan heledagen alleen thuis was.We besloten om je even tot rust te laten komen, je dan te herplaatsen. Nou dat is er nooit van gekomen. Je vond het showen niet echt jouw ding, dus daar zijn we toen ik gauw mee gestopt.maar je had wel je voorkeur wie je baas was. Rinus was jouw baas en kon dan ook alles met je doen. Waar hij was ging jij ook. Boodschappen op zaterdag dan ging je mee met de auto je stond al klaar. Net zoals jij wist wanneer het vrijdagavond was,ging je al bij de deur zitten want je ging naar de chinees. Of was het de kroeppoek die jullie altijd kregen. Je deed dit alleen bij Rinus ik kon rustig mijn jas aantrekken je ging niet met mij mee, nee dat bewaarde je voor Rinus))))).Zondagmorgen zat je als enige altijd te piepen want dan was het eitjes tijd. je vond de tijd van oudejaar niet leuk dat was de enige periode dat jij soms eerder thuis was dan wij. O wat was je bang voor vuurwerk. Daar moest je niks van hebben van die knallen. Je hebt maar kort op je nieuwe stekkie gewoond, maar je had er wel naar je zin even lekker met anou spelen of even met cher lekker rennen. Maar anou liep je eruit al gaf ze je soms het idee dat je haar nog bij kon houden. Je ging even mee met summer naar de dierearts want die moest haar jaarlijkse prik hebben. Vond je niet jezelf de laatste dagen, je was wat aan de diaree. Wilde even een bloedtest bij je laten doen. We hebben gelijk wat biopten genomen van de bultjes die je kreeg. Met de bultjes was niks aan de hand. Met de bloedtest is gelijk ook wat ontlasting opgestuurd naar Utrecht. Je wilde niet meer eten naar buiten hoefde niet meer van je. Opstaan ging niet meer uit je zelf je moest geholpen worden. Dat gaf je aan door even een blaf te geven, zodat je geholpen kon worden. Na een aantal nachten op de bank naast je te hebben gelegen, te zien dat de vut eruit ging bij je, het hoefde niet meer van je. Hebben we besloten om je te laten gaan naar de rainbow bridge . Toen ik de telefoon pakte om de dierearts ons besluit mee te delen kwam ze met het bericht dat je darmkanker had in een vergevorderd stadium. Je bent die zelfde dag nog in mijn armen ingeslapen. Rust zacht Lieve Tymo je zult vast bekenden tegen komen geef ze maar een knuffel van ons. Vergeten zullen we je niet.

Rinus- Lizie
Cher,Xantha,Anou,Summer

Law of Love Let it be me 

Anou 18-4_2007 --7-5-2015

 Showen vond jij maar zo,zo, niet erg leuk vond je het, je was het liefst thuis. Je was een kroelpot 1e klas. Je lag altijd achter mijn stoel in mijn naai atelier . je was mijn schaduw. Je had eigenlijk maar 1 min puntje op je lijstje staan en dat leverde de bijnaam blafeend op. Je hebt ons 1 nestje gegeven . daarin weten we dat dat fokken niet altijd leuk is maar ook erg verdrietig kan zijn. je kreeg 8 pups met een Keizersnee want de weeen wilden niet door zetten. Helaas kregen de pups een virus en 3 stierven binnen 24 uur nadat ze 10 dagen oud waren 3 hebben we er nog in laten slapen toen ze 8 weken oud waren en bleek dat ze door het virus blind of half blind waren. dat was hard maar ook dat is fokken. 2 hebben het reuze naar hun zin bij hun eigenaren. en groeien op als huishond waar ze het reuze naar hun zin hebben. we besloten niet verder met jou te fokken. je was een super moedertje .
Toen summer haar nestje kreeg wilde jij wel helpen met opvoeden. spelen vond je leuk. ook van jou hebben we veel te vroeg afscheid moeten nemen . Dit ging wel heel erg snel . binnen 12 uur waren we je kwijt. Je lipe op de gang te draaien dus dacht ik o jee die gaat aan de diaree. dus snel kleren aangeschten en naar buiten want je gaf het altijd aan als je heel erg nodig moest. maar buiten hoefde je niks je liep te hijgen als een molen paard. dus binnen maar even getempt o jee die was erg hoog 41.2 dus gelijk  de dierenarst maar even uit zijn bed gebeld we konden gelijk komen. je bent onderzocht maar we konden niet echt iets raars vinden. je reageerde gelukkig wel op de injectie die de koorst liet dalen. dus we gingen weer naar huis maar in de loop van de nacht begon je ook over te geven en aan de diaree. dus maar weer naar de dieren arst die schrok van je zo hard was je achteruit gegaan, dit had ik zelf ook al opgemerkt lopen deed je met hele stramme pootjes gezien je situatie hebben we besloten om je te laten gaan we konden nu ook geen rare dingen vinden al je organen waren normaal dus wat was er dan aan de Hand we wisten het niet.Utrecht was niet echt een optie gezien je toestand . je ging heel snel verder achteruit dat was voor ons het moment om je te laten gaan. achter af bleek dat je een naar binnen geslagen oorontsteking had die je hersens in waren gegaan. je had een gronische oorontstken maar je oren waren droog dus daar hadden we niet de oorzaak gezocht dit kwam bij het onderzoek dat we op je haden laten doen eruit. bedankt voor de leuke jaren die we met je hebben gehad doe ze op de rainbow bridge maar de groetjes van ons.
Rust zacht schat we missen je hier om ons heen het is erg stil in huis. 

Rinus Lizie 
Summer en Yesse


Stamboom Cher
Stamboom Xantha
Stamboom Anou
Stamboom Summer
HomeBorduurService MiCaMaHoe het begonOnze hondenNieuwsShows 2018Pupsstory'sFoto 1Foto 2 Foto 3Foto 4Rainbow BridgeFavoriete linksNeem contact op